Wild en gevogelte
In het najaar durven we allemaal weer voorzichtig aan wild te denken. Bij Becht gaat nu dan ook een nieuw kookboek met nieuwe wild-engevogeltegerechten verschijnen.
Claartje Lindhout is een jonge kok die laat zien dat wild niet ¿oubollig¿ hoeft te zijn, maar ook op een frisse en andere manier klaargemaakt kan worden, getuige bijvoorbeeld gerechten als ¿gebakken wildegansfilet met een frisse wittewijnroomsaus met abrikoosjes en tabouleh¿ of ¿salade met kwartel, rode biet en bloedsinaasappel¿. Om van ¿gekonfijte konijnenbout¿ nog maar niet te spreken¿
Claartje Lindhout is een jonge kok die laat zien dat wild niet ¿oubollig¿ hoeft te zijn, maar ook op een frisse en andere manier klaargemaakt kan worden, getuige bijvoorbeeld gerechten als ¿gebakken wildegansfilet met een frisse wittewijnroomsaus met abrikoosjes en tabouleh¿ of ¿salade met kwartel, rode biet en bloedsinaasappel¿. Om van ¿gekonfijte konijnenbout¿ nog maar niet te spreken¿
Auteur | | Claartje Lindhout |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |