Het wildkookboek

Het wildkookboek

In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste wild kunt bereiden en kunt bewaren komen aan bod. Speciaal voor dit boek tekenden negentien Achterhoekse chefs hun lekkerste wildrecepten op. Het resultaat is een schitterend en smaakvol boek vol inspirerende recepten en boeiende verhalen. Een must voor iedere wildliefhebber!

Auteur | Jacques Hermus
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044758542
Boekomslag voor ISBN: 9789048844845
Boekomslag voor ISBN: 9789081915632
Boekomslag voor ISBN: 9789059564824
Boekomslag voor ISBN: 9789045212241
Boekomslag voor ISBN: 9789048312955


Boekn ©