Wild kookboeken - Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

Wild kookboeken - Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

Wild. Koken met ree, damhert en edelhert Alweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet. Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.

Auteur | Donald Buijtendorp
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044758542
Boekomslag voor ISBN: 9789059568044
Boekomslag voor ISBN: 9789048844845
Boekomslag voor ISBN: 9789058268266
Boekomslag voor ISBN: 9789081915618
Boekomslag voor ISBN: 9789045302768


Boekn ©