Wild in de keuken

Wild in de keuken

Tijdens het wildseizoen breiden supermarkten en slagers
hun aanbod uit met eend, everzwijn, hert en andere wildsoorten.
Hét moment om te genieten van een smakelijk
wildgerecht. Maar hoe begin je eraan? Wild heeft de reputatie
om moeilijk te bereiden en zwaar te zijn. Dit boek
bewijst het tegendeel: geen helse zoektocht naar ingrediënten,
uren marineren, complexe combinaties maar lichte
gerechten die voor iedereen haalbaar zijn!
Vijf jonge koks uit vijf provincies tonen je stap voor stap
hoe je wild best kunt bereiden. Wild in de keuken bevat
vijftig originele en gezonde recepten om in je keuken uit
te proberen. Ideaal om samen te koken op lange herfsten
winteravonden. Verleg je grenzen met dit verrassende
wildkookboek. Just go wild!
Dirk Van Steen heeft tal van internationale topkeukens mogen
proeven. Vandaar komt zijn liefde voor een eenvoudige maar
smakelijke combinatie van eerlijke producten van eigen bodem.
Johan Vanbecelaere heeft na zijn opleiding aan de hotelschool
“Ter Duinen” gekozen voor een loopbaan als fotograaf en zet
reeds 20 jaar zijn stempel op tal van publicaties.

Auteur | Dirk van Steen
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044758542
Boekomslag voor ISBN: 9789059568044
Boekomslag voor ISBN: 9789051215403
Boekomslag voor ISBN: 9789048844845
Boekomslag voor ISBN: 9789081915632
Boekomslag voor ISBN: 9789023013389


Boekn ©