Wild in de keuken
Tijdens het wildseizoen breiden supermarkten en slagers
hun aanbod uit met eend, everzwijn, hert en andere wildsoorten.
Hét moment om te genieten van een smakelijk
wildgerecht. Maar hoe begin je eraan? Wild heeft de reputatie
om moeilijk te bereiden en zwaar te zijn. Dit boek
bewijst het tegendeel: geen helse zoektocht naar ingrediënten,
uren marineren, complexe combinaties maar lichte
gerechten die voor iedereen haalbaar zijn!
Vijf jonge koks uit vijf provincies tonen je stap voor stap
hoe je wild best kunt bereiden. Wild in de keuken bevat
vijftig originele en gezonde recepten om in je keuken uit
te proberen. Ideaal om samen te koken op lange herfsten
winteravonden. Verleg je grenzen met dit verrassende
wildkookboek. Just go wild!
Dirk Van Steen heeft tal van internationale topkeukens mogen
proeven. Vandaar komt zijn liefde voor een eenvoudige maar
smakelijke combinatie van eerlijke producten van eigen bodem.
Johan Vanbecelaere heeft na zijn opleiding aan de hotelschool
“Ter Duinen” gekozen voor een loopbaan als fotograaf en zet
reeds 20 jaar zijn stempel op tal van publicaties.
hun aanbod uit met eend, everzwijn, hert en andere wildsoorten.
Hét moment om te genieten van een smakelijk
wildgerecht. Maar hoe begin je eraan? Wild heeft de reputatie
om moeilijk te bereiden en zwaar te zijn. Dit boek
bewijst het tegendeel: geen helse zoektocht naar ingrediënten,
uren marineren, complexe combinaties maar lichte
gerechten die voor iedereen haalbaar zijn!
Vijf jonge koks uit vijf provincies tonen je stap voor stap
hoe je wild best kunt bereiden. Wild in de keuken bevat
vijftig originele en gezonde recepten om in je keuken uit
te proberen. Ideaal om samen te koken op lange herfsten
winteravonden. Verleg je grenzen met dit verrassende
wildkookboek. Just go wild!
Dirk Van Steen heeft tal van internationale topkeukens mogen
proeven. Vandaar komt zijn liefde voor een eenvoudige maar
smakelijke combinatie van eerlijke producten van eigen bodem.
Johan Vanbecelaere heeft na zijn opleiding aan de hotelschool
“Ter Duinen” gekozen voor een loopbaan als fotograaf en zet
reeds 20 jaar zijn stempel op tal van publicaties.
Auteur | | Dirk van Steen |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |