Wildbijbel

Wildbijbel

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
Heldere stap-voor-stapfoto's
Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild


Auteur | Peter Klosse
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
bruna logo boekenwereld logo libris logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048820948
Boekomslag voor ISBN: 9789048833337
Boekomslag voor ISBN: 9789044758542
Boekomslag voor ISBN: 9789059568044
Boekomslag voor ISBN: 9789048842261
Boekomslag voor ISBN: 9789048870547


Boekn ©