Eigentijdse wildgerechten

Eigentijdse wildgerechten

Eigentijdse wildgerechten is een modern en eigentijds kookboek dat per dier verrassende, nieuwe recepten én niet voor de hand liggende bereidingswijzen toont. Denk daarbij aan (buiten) grillen, aan wildpizza's of fast food (ree-hamburgers, hotdogs) of aan inmaken en maken van patés, terrines en worsten. Zelfs de sous-vide techniek wordt toegepast met verrukkelijke resultaten.

Natuurlijk geeft Rüssel de traditionele bereidingswijze en schuwt hij receptuur als hazenpeper niet, maar het gros van zijn recepten is modern en uitdagend. Denk aan involtini van wildzwijn, wilde eend op zoetzuur of fazantravioli.

De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te begrijpen en te bereiden recepten van professioneel chef-kok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.

Auteur | Harald Rüssel
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044758542
Boekomslag voor ISBN: 9789059568044
Boekomslag voor ISBN: 9789048844845
Boekomslag voor ISBN: 9789081915632
Boekomslag voor ISBN: 9789051215403
Boekomslag voor ISBN: 9789023013389


Boekn ©