CULINARIA EUROPA NIEUWE UITGAVE

CULINARIA EUROPA NIEUWE UITGAVE

Culinaria Europese Specialiteiten neemt u mee op een opwindende ontdekkingsreis door heel Europa: van Ierland tot Rusland en van Finland tot Turkije - alle windstreken van het continent worden aangedaan. De rijkdom van elk land, zijn tradities en regionale specialiteiten, zoals die tot uiting komen in de kunst van zijn bakkers en koks, kaasmakers en slagers, distillateurs en wijnboeren, wordt in zijn volle glorie gevangen in sfeervolle fotoreportages. Zorgvuldig geselcteerde recepten, waarin het nationale karakter van een keuken tot uiting komt, maken het voor u mogelijk ook thuis van deze tongstrelende hoogtepunten te genieten. Dit boek laat u een kijkje nemen in de keukens van beroemde chef-koks, bij oesterkwkers, in de kelders van grote kaasspecialisten en de rookkamers van wereldberoemde hammen. Of in de overvolle markthallen, de drukke tapasbars of de mooiste delicatessewinkels van Europa - de samenstellers speurden heel het continent af om u allerlei kenmerkende en wonderbaarlijke, alledaagse en paradijselijke, subtiele en stevige lekkernijen voor te kunnen zetten.

Auteur |
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kunst & Fotografie

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783895082351
Boekomslag voor ISBN: 9783829029032
Boekomslag voor ISBN: 3089508023510
Boekomslag voor ISBN: 9783895089046
Boekomslag voor ISBN: 9783829043298
Boekomslag voor ISBN: 9783833121876


Boekn ©