Culinaria - Europese Specialiteiten Deel 2

Culinaria - Europese Specialiteiten Deel 2

Culinaria Europese Specialiteiten neemt je mee op een opwindende ontdekkingsreis door heel Europa: van Ierland tot Rusland en van Finland tot Turkije – alle windstreken van het continent worden aangedaan. De rijkdom van elk land, zijn tradities en regionale specialiteiten, zoals die tot uiting komen in de kunst van zijn bakkers en koks, kaasmakers en slagers, distillateurs en wijnboeren, wordt in zijn volle glorie gevangen in sfeervolle fotoreportages. Zorgvuldig geselecteerde recepten, waarin het nationale karakter van een keuken tot uiting komt.


Auteur | Andre Domine - Michael Ditter (samenstelling)
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie |

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783833111273
Boekomslag voor ISBN: 9783829020213
Boekomslag voor ISBN: 9783895082351
Boekomslag voor ISBN: 9783829043298
Boekomslag voor ISBN: 9783895089046
Boekomslag voor ISBN: 9783833121876


Boekn ©