Goed Eten

Goed Eten

Een antwoord op de meest gestelde voedingsvragen in de praktijkKom je aan van aardappelen? Hoeveel cholesterol bevatten eieren? Zijn lightproducten goed of slecht? Is aspartaam kankerverwekkend? Beschermt knoflook tegen chronische ziekten? Hoe gezond is koffie? En zijn biologische voedingsmiddelen echt zoveel gezonder? Voeding is geen exacte wetenschap en in de massa aan voedingsinformatie is het steeds moeilijker te bepalen wat goed is en wat niet. Bovendien sturen marketingafdelingen van voedingsbedrijven vaak boodschappen de wereld in die helemaal niet of slechts gedeeltelijk wetenschappelijk correct zijn. Dat maakt het voor de consument allemaal nog complexer. Wat moet ik nu nog eten? Wie mag ik nog geloven? Word ik elke dag langzaam maar zeker vergiftigd? In Goed eten krijg je een duidelijk antwoord op de meest essentiële voedingsvragen. Het is verplichte lectuur voor iedereen die zich afvraagt of gezond eten überhaupt nog mogelijk is en die inziet dat kennis en wetenschap hand in hand moeten gaan om gezond te consumeren.

Auteur | Patrick Mullie
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Gezondheid & Lichaam

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044132861
Boekomslag voor ISBN: 9789044132755
Boekomslag voor ISBN: 9789020993509
Boekomslag voor ISBN: 9789020998542
Boekomslag voor ISBN: 9789033451959
Boekomslag voor ISBN: 9789057201745


Boekn ©