Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

"Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen. Bij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden. Gefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorieën !

Auteur | Roos Van Hoof
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044749212
Boekomslag voor ISBN: 9789082209723
Boekomslag voor ISBN: 9789021562704
Boekomslag voor ISBN: 9789089899200
Boekomslag voor ISBN: 9789044763768
Boekomslag voor ISBN: 9789044736342


Boekn ©