Inmaken & fermenteren

Inmaken & fermenteren

Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!
Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid.

Alles om mee te beginnen...
... basiskennis over inleggen, inmaken, fermenteren en drogen, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast nuttige tips en keukentrucs en een overzichtelijke seizoenkalender.

Auteur | Petra Casparek
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789023016335
Boekomslag voor ISBN: 9789048866489
Boekomslag voor ISBN: 9789492907080
Boekomslag voor ISBN: 9789461432162
Boekomslag voor ISBN: 9789044763768
Boekomslag voor ISBN: 9789089899200


Boekn ©