Zuurgoed

Zuurgoed

Wat te doen met restjes groenten? Weggooien is zonde, dat moet anders kunnen! Sanne Zwart is fermentatie-expert en oprichter van RotPotĀ® in Rotterdam. Zij biedt met Zuurgoed een praktisch basisboek over fermenteren voor iedereen die thuis aan de slag wil gaan. Want fermenteren is de ideale manier om de restjes uit je koelkast te transformeren tot heerlijk tafelzuur. Het is leuk om te doen, levert bijzondere, gezonde en supersmaakvolle producten op en voorkomt voedselverspilling.

In dit boek vind je informatie over de herkomst van recepten van fermenteren, praktische tips over fermenteren thuis tips, hoe te gebruiken, bewaren en serveren, de benodigdheden en basisregels en natuurlijk heel veel recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Want wie wil er nou niet meer smaak en minder verspilling?!


Auteur | Sanne Zwart
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044749212
Boekomslag voor ISBN: 9789048866489
Boekomslag voor ISBN: 9789023016335
Boekomslag voor ISBN: 9789461432162
Boekomslag voor ISBN: 9789492907080


Boekn ©