Melkzuurgisting als bewaarmethode

Melkzuurgisting als bewaarmethode

Een zeer praktisch Nederlandstalig boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier je kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. 80 blz.

Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen, zonder verlies van voedingswaarden en met behoud van vitaminen. Bovendien worden toxische en onverteerbare stoffen verwijderd of gereduceerd door de vergisting en worden antioxidanten aangemaakt. Gefermenteerde producten zijn niet enkel lekker, maar ook lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorieën!

Auteur | Roos Van Hoof
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie |

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789081739474
Boekomslag voor ISBN: 9789082209709
Boekomslag voor ISBN: 9789023016335
Boekomslag voor ISBN: 9789041018809
Boekomslag voor ISBN: 9789026935695


Boekn ©