Oosterse Stoomgerechten

Oosterse Stoomgerechten

Uit China, Japan en Zuidoost-Azië zijn boeiende kookstijlen afkomstig, waarvan een gemeenschappelijk kenmerk is dat gestoomd voedsel een belangrijke rol speelt.

Voedsel stomen leidt tot een verrukkelijke mengeling van smaak, geur, textuur en kleur. Daarom is stomen zo populair in Azië, waar voedsel met grote aandacht voor detail wordt bereid en genuttigd. Stomen is ook buitengewoon gezond; er wordt weinig tot geen extra vet toegevoegd en het voedsel behoudt zijn volledige voedingswaarde. Het wekt dan ook geen verbazing dat stomen steeds populairder wordt in het Westen.

Auteur | Kim Chung Lee
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044736564
Boekomslag voor ISBN: 9789054261537
Boekomslag voor ISBN: 9789059205734
Boekomslag voor ISBN: 9789023015819
Boekomslag voor ISBN: 9789090376219
Boekomslag voor ISBN: 9789061125167


Boekn ©