Koken met stoom

Koken met stoom

Meer dan 100 recepten & tips voor een gezonde maaltijd met of zonder stoomoven


Stomen, een oeroude bereidingswijze, is weer helemaal van deze tijd.
Steeds meer moderne keukens zijn uitgerust met een moderne ingebouwde stoomoven. Zelfs supermarkten bieden kant-en-klare stoommaaltijden aan. Stomen past immers uitstekend in een bewust en gezond eetpatroon; na bereiding blijven alle essentiële voedingsstoffen behouden. Met pure en eerlijke gerechten als resultaat, vol van smaak, knapperig en intens van kleur. Stomen staat niet alleen voor pure gezondheid, maar ook voor puur gemak.

Koken met stoom bevat ruim 100 tongstrelende gerechten en tips, waaruit de veelzijdigheid van stomen blijkt. Dankzij alle handige tips, wetenswaardigheden en de overzichtelijke stoomtabellen, ben je de kunst van het stomen in korte tijd meester.

Auteur | HÉLÈNe Matze
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044736564
Boekomslag voor ISBN: 9789090376219
Boekomslag voor ISBN: 9789059206205
Boekomslag voor ISBN: 9789044714968
Boekomslag voor ISBN: 9789054261537
Boekomslag voor ISBN: 9789461430083


Boekn ©