De lekkerste recepten voor de stoomoven

De lekkerste recepten voor de stoomoven

De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds populairder, omdat met deze gaarmethode de waardevolle vitaminen en mineralen én ook de smaak van het voedsel niet verloren gaan. Groenten behouden hun kleur en blijven knapperig, vis wordt zacht en ontvouwt heel zijn aroma. Ook vlees behoudt zijn bijzondere consistentie en biedt nieuwe culinaire ervaringen.
Met dit boek ontdekt u alle mogelijkheden van een creatieve stoomkeuken: van geraffineerde snacks en soepen tot klassieke en bijzondere vlees- en visgerechten en verleidelijke nagerechten. Laat u verrassen door bijvoorbeeld tomaten-kokossoep met garnalencroutons, zalmforelrolletjes met groenten en lavaspesto, krokant parelhoen met een olijvenvulling en warme chocoladecakejes met room en pecannoten...
Eet smakelijk en gezond!

Auteur | Diverse auteurs
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789061125167
Boekomslag voor ISBN: 9789090376219
Boekomslag voor ISBN: 9789059206205
Boekomslag voor ISBN: 9789044714968
Boekomslag voor ISBN: 9789054261537
Boekomslag voor ISBN: 9789461430083


Boekn ©