In de moderne keuken  -   Koken met stoom

In de moderne keuken - Koken met stoom

Stomen, een oude manier van koken die nog steeds in het Verre Oosten wordt toegepast, beleeft nu bij ons in vele keukens een wedergeboorte. Daar is alle reden toe. Het is een echt makkelijke en veelzijdige manier om een verrassend scala van schotels te bereiden, of dat nu voor een lichte lunch, een maaltijd met het gezin of voor een bijzondere gelegenheid is.

* Met recepten voor zeevruchten, gevogelte, vlees, wild en groenten.
* Beschrijft de verschillende soorten stomers, van de traditionele Chinese bamboe stoommanden tot stoompannen en hightech elektrische inbouw stoomovens.
* Met overzichtelijke informatie over hoeveelheden en kooktijden.
* Handige tips in het hele boek.

Auteur | J. Stacey
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenbalie logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044736564
Boekomslag voor ISBN: 9789061125167
Boekomslag voor ISBN: 9789059206205
Boekomslag voor ISBN: 9789090376219
Boekomslag voor ISBN: 9789055013876


Boekn ©