Koude kunstjes

Koude kunstjes

Begin 2007 verscheen Basistechnieken, het eerste deel in de reeks Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie. Koude Kunstjes gaat door op de ingeslagen weg en werkt de aangeleerde bereidingen en technieken verder uit in 24 nieuwe, heerlijke gerechten, ditmaal uit de koude keuken.
Met deze visuele handleiding wordt het voor de leergierige foodie en hobbykok een Koud Kunstje om in een mum van tijd de heerlijkste oefeningen en variaties op dit thema uit de mouw te schudden: koude soepjes, slaatjes, schaaldieren en gevogelte, mousses en pasteien, aspics en geleien, aangepaste mayonaises, dressings en zuiderse toma-, tape- of andere -nades. Stap voor stap worden de 24 gerechten opgebouwd, toegelicht en gefotografeerd en net zoals in het eerste boekdeel staan alle gebruikte materialen duidelijk afgebeeld. Ten slotte gaat in Koude Kunstjes ook veel aandacht naar productinformatie over bv. oliën en azijnen, cressen en scheuten, viseitjes, tomatenvariëteiten, slasoorten en nog zoveel meer.

Auteur | Walter Lanckmans
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789058565228
Boekomslag voor ISBN: 9789058562746
Boekomslag voor ISBN: 9789058563200
Boekomslag voor ISBN: 9789058563477
Boekomslag voor ISBN: 9789043902014
Boekomslag voor ISBN: 9789020956795


Boekn ©