De kers op de taart

De kers op de taart

De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks ko

Auteur | Walter Lanckmans
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789058563200
Boekomslag voor ISBN: 9789059565708
Boekomslag voor ISBN: 9789023013464
Boekomslag voor ISBN: 9789058562494
Boekomslag voor ISBN: 9789048306589
Boekomslag voor ISBN: 9789048305575


Boekn ©