Een pluim voor de chef

Een pluim voor de chef

Een pluim voor de chef. Wild, gevogelte en vlees vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt.
Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan. Van het vacuĆ¼m garen van een hoeveduif tot het traditionele konfijten van een eendenbil.
Die doeboek bevat een schat aan vakkennis en tips en is een waar festijn voor carnivoren en wildfanaten. Staan op het menu: hazenrug, hazenpeper, hertenkalf, everzwijn, Bressekip, eend, parelhoen, duif, fazant, patrijs, kwartel, maar evenzeer melklam, speenvarken, lamszadel, Iberico, ossenhaas, zwezeriken en nog zoveel meer...
Een niet te missen receptenboek voor het wildseizoen, het eindejaar en andere feestelijke gelegenheden!

Auteur | Walter Lanckmans
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789058563477
Boekomslag voor ISBN: 9789058562746
Boekomslag voor ISBN: 9789058562494
Boekomslag voor ISBN: 9789058565228
Boekomslag voor ISBN: 9789086224289
Boekomslag voor ISBN: 9789023011477


Boekn ©