Gastronomie Van Italie

Gastronomie Van Italie

Anna del Conte werd geboren in Milaan. Haar eerste boek. Portrait of Pasta, verscheen in 1976. In 1987 ontving ze voor The gastronomy of Italy de prestigieuze Duchessa Maria Luigia di Parma - prijs (het A-Z deel van dit boek, gepubliceerd in de jaren tachtig van de vorige eeuw.) Haar meest recente werken zijn onder andere Secrets fram an Italian Kitchen, Entertaining all' Italia, The Classic Food of Northern Italy, waaraan in 1996 de Guild of Foodwriters' Book Award en de rio Vergani - prijs van de Accasemia Italiana della Cucina werd toegekend. In 1994 onving Anna bovendien de Premio Nazionale di Cultura Gastronomica Verdicchio d'Oro voor haar onmisbare bijdrage aan de popularisering van de Italiaanse keuken. Ze woont nog met haar man in Dorset. De gastronomie van Italie is de logische apotheose van haar jarenlange liefde voor de Italiaanse keuken en cultuur.

Auteur | A. del Conte
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781862059580
Boekomslag voor ISBN: 9789043906678
Boekomslag voor ISBN: 9789058562494
Boekomslag voor ISBN: 9789021592824
Boekomslag voor ISBN: 9789493201309
Boekomslag voor ISBN: 9789083012414


Boekn ©