Bijzondere hoofdgerechten
Cas Spijkers is sedert jaar en dag een begrip in de culinaire wereld en sinds hij het succesvolle tv-programma 'Koken met sterren' presenteert, geldt dat ook voor het grote publiek. Cas kookt de sterren van de hemel, ook van eenvoudige ingrediƫnten maakt hij een bijzonder gerecht. In Koken met sterren is een veertigtal hoofdgerechten opgenomen, die Cas het afgelopen jaar in zijn tv-programma demonstreerde. Ze zijn alle duidelijk stap-voor-stap beschreven en voorzien van passende bijgerechten, zodat u ze gemakkelijk thuis kan bereiden. Bij elk recept vindt u tevens een handige wijntip die Hubrecht Duijker op zijn bekende wijze van leuke informatie heeft voorzien. De receptuur wordt voorafgegaan door een hoofdstuk 'Omgaan met wijn' met informatie over het kiezen van wijnen, de goede temperatuur, het bewaren en het juiste glas. In het hoofdstuk 'Het samenstellen van een menu' vindt u informatie en tips om een maaltijd optimaal te componeren en voor te bereiden en er ook zelf in alle rust van te genieten. Op de schitterende kleurenfoto's van Luis Bisschops is het eindresulaat van vele hoofdgerechten vastgelegd. Dit alles maakt Koken met sterren, Bijzondere hoofdgerechten, een aanwinst voor iedereen die van koken houdt en graag bijzondere gerechten bereidt.
Auteur | | Spijkers |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |