Bijzondere nagerechten
Na het succes van Koken met Cas - Bijzondere hoofdgerechten kan een tweede deel in de serie niet uitblijven. In dit deel spelen nagerechten een hoofdrol. Cas Spijkers presenteert in Koken met Cas - Bijzondere nagerechten een tachtigtal desserts die bij de afgelopen periode in zijn tv-programma heeft bereid. Er zijn recepten voor gerechten met fruit, romige gerechten, ijsgerechten en gerechten met kaas. Ze zijn alle duidelijk stap-voor-stap beschreven, zodat iedere kookliefhebber ze gemakkelijk kan maken. Informatie over de gebruikte ingrediƫnten en keukenapparatuur, basisrecepten en keukentermen maken het boek compleet. Veel van de gerechten zijn voorzien van een schitterende afbeelding in kleur van de hand van de bekende culinaire fotograaf Luis Bisschops. Koken met Cas - Bijzondere nagerechten is eeen must voor ieder die van 'het zoete na' houdt; bovendien geeft het ieder die Bijzondere hoofdgerechten al in zijn bezit heeft de mogelijkheid een compleet menu 'a la Cas' samen te stellen.
Auteur | | Spijkers |
Taal | | Nederlands |
Type | | Bindwijze overig |
Categorie | | Kookboeken |