Bijzondere Voorgerechten
Bijzondere voorgerechten is het derde boek in de reeks Bijzondere gerechten van
Cas Spijkers. Dit boek bevat een zestigtal recepten voor koude en warme
gerechten met groente, vis, zeebanket, vlees en gevogelte, en koude en
warme soepen. leder die alle drie de delen in zijn bezit heeft, is nu in staat een complete drie- of viergangen maaltijd 'รก la Cas' samen te stellen.
Alle recepten zijn duidelijk en stap-voor-stap beschreven zodat ook minder
geoefende koks ze kunnen bereiden. Voorgerechten kunnen ook vaak dienen als lunchgerecht, als onderdeel van een koud buffet of van een picknick en ook daarvoor geeft Cas sugggesties. De schitterende foto's van de hand van Luis Bisschops, en informatie over garneringen en uitleg van keukentermen en kooktechnieken maken het boek compleet. Bijzondere voorgerechten is voor iedereen die van de keuken van Cas Spijkers houdt, een welkome aanvulling voor de culinaire boekenkast.
Cas Spijkers. Dit boek bevat een zestigtal recepten voor koude en warme
gerechten met groente, vis, zeebanket, vlees en gevogelte, en koude en
warme soepen. leder die alle drie de delen in zijn bezit heeft, is nu in staat een complete drie- of viergangen maaltijd 'รก la Cas' samen te stellen.
Alle recepten zijn duidelijk en stap-voor-stap beschreven zodat ook minder
geoefende koks ze kunnen bereiden. Voorgerechten kunnen ook vaak dienen als lunchgerecht, als onderdeel van een koud buffet of van een picknick en ook daarvoor geeft Cas sugggesties. De schitterende foto's van de hand van Luis Bisschops, en informatie over garneringen en uitleg van keukentermen en kooktechnieken maken het boek compleet. Bijzondere voorgerechten is voor iedereen die van de keuken van Cas Spijkers houdt, een welkome aanvulling voor de culinaire boekenkast.
Auteur | | Spijkers |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |