Leer Koken Met Cas Spijkers
Om lekker, gevarieerd en gezond te kunnen koken is enige ",kennis van de basisprincipes van het koken en van de producten van groot' belang. Cas spijkers , bekend bij jong en oud door zijn kookprogramma op tv, geeft in Leer koken met Cas spijkers kookadviezen voor beginners en gevorderden in de keuken. Cas spijkers houdt van in de verschillende groepen verdeelde levensmiddelen: aardappelen, groenten, peulvruchten en granen, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, gevogelte, vruchten. melk en melkproducten en eieren. Eik hoofdstuk begint met inspirerende, stap voor stap beschreven recepten, die vaak voorzien zijn van tips en variaties. Daarna worden de gebruikte ingrediƫnten beschreven met informatie over voedingswaarde, seizoen en de bereidingswijzen die het beste kunnen worden toegepast. Ook wordt relevante informatie gegeven over bijvoorbeeld snij technieken, bewaartips en bijzonder keuken gerei. In specials worden verschillende voor het koken belangrijke onderwerpen belicht. Dat zijn onder andere: trendy gerechten; tips voor het plannen en organiseren van een maaltijd; bouillons; sauzen; kooktechnieken; kruiden, specerijen en smaakmakers. Aan de hand van een uitgebreid register zijn alle recepten en informatie in een oogwerk terug te vinden.
Auteur | | Spijkers |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |