Cas Spijkers en zijn Swaen

Cas Spijkers en zijn Swaen

CAS SPIJKFRS EN ZIJN SWAEN is een geheel herziene uitgave van het eerste boek van topkok Cas Spijkers. Het boek geeft een overzicht van menu's en recepturen zoals ze in de jaren tachtig door Cas werden bereid. In die tijd waren de technieken van het stomen, vacuĆ¼m koken en roken nog niet algemeen verbreid. Pas in die jaren werden huishoudelijke apparaten ontwikkeld waarin deze technieken kunnen worden toegepast. Cas legde zich toe op het combineren van de oude en de modernere bereidingswijzen, afhankelijk van het gekozen product en op die manier werkt hij nog steeds. De recepten in CAS SPIJKERS FN ZIJN SWAFN worden voorafgegaan door de geschiedenis van het restaurant De Swaen en informatie over de wijnkelder, de sommelier en de gebruikte producten. Ook wordt ingegaan op de verschillende kooktechnieken, kaas, koffie met friandises en digestief. De schitterende fotografie komt van Henk van der Heijden en Kees Hageman.

Auteur | Spijkers
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789051216097
Boekomslag voor ISBN: 9789051217254
Boekomslag voor ISBN: 9789080999015
Boekomslag voor ISBN: 9789051214505
Boekomslag voor ISBN: 9789073191310


Boekn ©