Minibijbel - Minibijbel wild en gevogelte
Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken
Alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte. Technieken en tips voor elke (voor)bereidingswijze, van fijnhakken, vullen en opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste bereiding van verschillende stukken vlees. Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur.
Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse
maaltijd, van brunches en lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn.
Alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte. Technieken en tips voor elke (voor)bereidingswijze, van fijnhakken, vullen en opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste bereiding van verschillende stukken vlees. Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur.
Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse
maaltijd, van brunches en lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn.
Auteur | | Lucy Knox |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |