Het Complete Handboek Van Kruiden En Specerijen
Vroeger was het bezitten en gebruiken van kruiden een teken van rijkdom. Tegenwoordig hebben we een enorme aanbod aan kruiden en specerijen uit alle hoeken van de wereld te beschikking en toch kennen we er slechts een klein deel van.
In dit boek u:
Meer dan 150 kruiden, specerijen en kruidenmengsels.
Uitgebreide informatie over de eigenschappen, het gebruik en het bewaren van kruiden en specerijen.
Recepten die u de heerlijkste aroma´s laten ontdekken.
Verschillende soorten olie, azijn en sauzen op basis van kruiden.
Een onmisbaar boek in elke keuken!
In dit boek u:
Meer dan 150 kruiden, specerijen en kruidenmengsels.
Uitgebreide informatie over de eigenschappen, het gebruik en het bewaren van kruiden en specerijen.
Recepten die u de heerlijkste aroma´s laten ontdekken.
Verschillende soorten olie, azijn en sauzen op basis van kruiden.
Een onmisbaar boek in elke keuken!
Auteur | | Ulrike Bãœltjer |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |