Spice Wise

Spice Wise

Puur naturel en barstensvol smaak Sensationeel koken is vooral 'op smaak maken'. En dat zout daarbij allesbehalve onmisbaar is, bewijzen de recepten in dit boek. Stap voor stap leer je zelf de lekkerste kruiden- en specerijenmengsels maken en gebruiken. Van de spannende Maleisische currykruiden en chermoula uit Marrakech tot de traditionele gehaktkruiden uit oma's keuken. Met de juiste mix van kruiden en specerijen kun je toveren: je kunt smaken versterken, verfrissen of juist contrast aanbrengen. Zo verandert een alledaags gerecht in iets waar je je vrienden over vertelt. Met meer dan zeventig mixen en sauzen, tientallen gerechten en honderden tips en variaties is dit niet alleen een kookboek, maar ook een praktisch werkboek. De toegankelijke, herkenbare recepten van SVH-meesterkok Michel Hanssen en de prachtige fotografie van Bart Nijs vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Voor iedereen die bewuster met zout wil omgaan en houdt van verrassende, pure smaken. Dit boek gaat over genieten, ontdekken en spelen met smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos - en iedereen kan het leren.

Auteur | Michel Hanssen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789082315219
Boekomslag voor ISBN: 9789082315226
Boekomslag voor ISBN: 9789038898735
Boekomslag voor ISBN: 9789045204598
Boekomslag voor ISBN: 9789083319506
Boekomslag voor ISBN: 9780241302149


Boekn ©