Kruiden en Specerijen
De complete keukengids
Tegenwoordig zijn kruiden en specerijen vanuit alle hoeken van de wereld overal verkrijgbaar. Toch ken-nen we ze lang niet allemaal. Dit boek stelt u meer dan 150 kruiden, specerijen en kruidenmengsels voor. U krijgt informatie over de eigenschappen, het gebruik en het bewaren van kruiden en specerijén, maar u vindt er ook heerlijke receptideeën die u de heerlijkste aroma's laten ontdekken. Ten slotte komen ook verschillende soorten olie, azijn en sauzen op basis van kruiden aan bod. Kortom, een boek dat in elke keuken thuishoort.
Tegenwoordig zijn kruiden en specerijen vanuit alle hoeken van de wereld overal verkrijgbaar. Toch ken-nen we ze lang niet allemaal. Dit boek stelt u meer dan 150 kruiden, specerijen en kruidenmengsels voor. U krijgt informatie over de eigenschappen, het gebruik en het bewaren van kruiden en specerijén, maar u vindt er ook heerlijke receptideeën die u de heerlijkste aroma's laten ontdekken. Ten slotte komen ook verschillende soorten olie, azijn en sauzen op basis van kruiden aan bod. Kortom, een boek dat in elke keuken thuishoort.
Auteur | | Ulrike Bultjer |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |