Frituren
Frituren staat over het algemeen bekend als ongezond. Maar wist u dat je ook gezond kunt frituren? Als er in plaats van vaste frituurvetten vloeibare olie wordt gebruikt en als die na 1 à 2 keer gebruiken wordt weggegooid, is er niets aan de hand. Bij gezonde gefrituurde gerechten valt te denken aan groene groentebeignets, lekkere auberginerolletjes en verrukkelijke visballetjes - alle bijzonder gezond en nog lekker ook. Om over zalm in filodeeg en bospaddestoelenkroketten nog maar te zwijgen!
Frituren, de nieuwe keuken gaat verder waar de snackbar om de hoek ophoudt: exquise hoofdgerechten als kalfsvlees in amandelkorst worden afgewisseld met voorgerechtjes als garnalen in tempurabeslag en nagerechten als peren gevuld met blauwschimmelkaas. Maar gelukkig worden de ideale oliebollen, superpatat en de allerlekkerste loempia´s ook niet over het hoofd gezien.
Frituren, de nieuwe keuken gaat verder waar de snackbar om de hoek ophoudt: exquise hoofdgerechten als kalfsvlees in amandelkorst worden afgewisseld met voorgerechtjes als garnalen in tempurabeslag en nagerechten als peren gevuld met blauwschimmelkaas. Maar gelukkig worden de ideale oliebollen, superpatat en de allerlekkerste loempia´s ook niet over het hoofd gezien.
Auteur | | Francis van Arkel |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |