Fris frituren

Fris frituren

Ode aan de frituur De frituur kennen we allemaal. We houden van de smaak, de kleur, de geur en de knapperige korst. Het is altijd feest als er “frituurtjes” zijn om uit te delen. Een gefrituurde snack is altijd en overal populair. Maar frituren: hoe doe je dat eigenlijk? Dit boek neemt je mee in de wereld van de frituur. Als je de heerlijke recepten uit Fris Frituren maakt, kun je gerechten op tafel zetten die in een restaurant niet zouden misstaan. Niet alleen zetten wij traditionele snacks en gerechten weer op de kaart, maar presenteren ook nieuwe gerechten. Van eierbal tot gefrituurde zoute haring, het staat er allemaal in. Angela Prins “In 1937 liet schrijver en journalist Johan Willem Werumeus Buning ons land uitgebreid kennis maken met de vreugde van het frituren via zijn beroemde kookboek “100 avonturen met een pollepel”. Hij schreef destijds: “De praktijk van de frituur is zo veelzijdig dat men er een apart kookboek aan zou kunnen wijden.” Nu, nota bene tachtig jaar na dato, etaleert dit fraaie kookboek van Angela Prins eindelijk de verpletterende veelzijdigheid van frituren in volle glorie.” Nederlands Frituurcentrum

Auteur | Angela Prins
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789464041729
Boekomslag voor ISBN: 9789038807485
Boekomslag voor ISBN: 9789059201705
Boekomslag voor ISBN: 9789079048427
Boekomslag voor ISBN: 9789000368181


Boekn ©