Stomen

Stomen

Niet alleen kleurrijk op je bord maar ook verrassend héérlijk! (Libelle)

Stomen is supergezond: er komt geen olie aan te pas! Bovendien gaat het snel en spijzen die gestoomd worden, behouden niet alleen hun voedingswaarde, maar ook hun kleur en smaak. Er zijn genoeg voorwerpen om in te stomen: in een goedkoop stoommandje van bamboe uit de Chinese toko, in een speciale stoompan, in een inklapbare geperforeerde stoommand, en zelfs in een kom die - afgedekt met een bord - in een gewone pan staat!

• Probeer eens gestoomde groenten op basis van oorspronkelijke Aziatische recepten, zoals mini-paprikaatjes gevuld met chili-pinda's en mihoen.
• Vis en schaaldieren zijn ideaal om te stomen. Er zijn fantastische recepten, zoals garnalen gevuld met chili-jam, en gestoomde krab met chili, limoen en gember.
• Heerlijke, gezonde vlees- en gevogelterecepten, met onder meer dim-sum-favorieten als wontonbuideltjes met varkensvlees.
• Er zijn ook recepten voor rijst en zoete gerechten.

Auteur | E. Petersen-Schepelern
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789061125167
Boekomslag voor ISBN: 9789044736564
Boekomslag voor ISBN: 9789055013876
Boekomslag voor ISBN: 9789059206205
Boekomslag voor ISBN: 9789461430083
Boekomslag voor ISBN: 9789054261537


Boekn ©