Lekker koken met stoom

Lekker koken met stoom

Koken met de elektrische stoomkoker: sneller, lekkerder en gezonder.

De elektrische stoomkoker is aan een flinke opmars bezig. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen en gemakken van deze nieuwe manier van koken. En die zijn niet gering.

Elektrisch stomen is sneller. Er komt geen boter of vet aan te pas en de voedingsmiddelen worden beter vastgehouden. Het is dus ook gezonder. Bovendien kan het niet aanbranden en hoeft u als u klaar bent minder op te ruimen.

Lekker koken met stoom is het ideale boek om uw elektrische stoomkoker optimaal te gebruiken. U kunt een wereld van verrukkelijke en onverwachte smaken tevoorschijn toveren. Stephanie Lyness laat zien hoe u de heldere smaak uit groenten kunt gebruiken voor voorbeelden Champignons gevuld met panzanella; hoe u de zoete smaak van vis behoudt in Zeebaars met frisse mangochutney; en hoe u de vochtige en sappige kwaliteiten van kippenvlees maximaal benut in Gemarineerde kipoteletten. En wat de desserts betreft: het chocoladebrood en de citroen kaastaart smaken nog beter dan hun naam doet vermoeden.

Auteur | S. Lyness
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789061125167
Boekomslag voor ISBN: 9789044736564
Boekomslag voor ISBN: 9789461430083
Boekomslag voor ISBN: 9789054261537
Boekomslag voor ISBN: 9789059206205
Boekomslag voor ISBN: 9781626543713


Boekn ©