Larousse Gastronomique

Larousse Gastronomique

Larousse gastronomique is ’s werelds beroemdste culinaire naslagwerk. Prosper Montagné, een vermaarde Franse chef-kok, was verantwoordelijk voor de eerste editie die in 1938 in Parijs verscheen. Hij wilde een overzicht geven van de geschiedenis van de gastronomie in de twintigste eeuw, en een informatiebron zijn voor de praktische aspecten van het koken. De Larousse werd de afgelopen eeuw een groot aantal keren herzien waarbij de inhoud werd aangepast aan de steeds veranderende situatie op culinair gebied. Deze geheel herziene uitgave is een weerslag van de culinaire revolutie van de afgelopen twintig jaar.
De Larousse gastronomique is het ultieme naslagwerk voor professionele en hobbykoks, het is een combinatie van geschiedenis, theorie en praktijk. De overzichtelijke vormgeving en ruim 600 culinaire foto’s vullen de informatie uitstekend aan en maken het boek toegankelijk en overzichtelijk. Om de recepten gemakkelijk in de keuken te kunnen gebruiken worden deze niet alleen in het complete boek opgenomen, maar ook apart gebundeld in een receptenboek.

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021580067
Boekomslag voor ISBN: 9789021530369
Boekomslag voor ISBN: 9789021550299
Boekomslag voor ISBN: 9780600620426
Boekomslag voor ISBN: 9780307464910
Boekomslag voor ISBN: 9789086794058


Boekn ©