Larousse gastronomique

Larousse gastronomique

3-delige boekenreeks met meer dan 350 oerfranse maar wereldbefaamde, overheerlijke recepten gebundeld in een compact formaat. Handig gerangschikt per onderdeel van de maaltijd, en met aanduiding van kooktijden en moeilijkheidsgraad. Bevat een index op ingrediënten. Van asperges in mousselinesaus, bouillabaisse en gegrilde makreel tot tournedos en zeevruchtencocktail.

  • Druk: 4e druk
  • Taal: Nederlands
  • Bindwijze: Paperback
  • Afmeting: 14 x 21 x 4 mm
  • ISBN: 9789020916720
  • Aantal pagina’s: 2751 pagina's verdeeld over 3 boeken
  • Illustraties: Ja (kleur)

Auteur | Joël Robuchon
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021550299
Boekomslag voor ISBN: 9789021530369
Boekomslag voor ISBN: 9780600634171
Boekomslag voor ISBN: 9789061944294
Boekomslag voor ISBN: 9789021535999
Boekomslag voor ISBN: 9780600620426


Boekn ©