Koude voorgerechten
Met zijn meer dan 150 recepten is dit boek een ontdekkingsreis door het culinaire Europa en brengt het uitgelezen specialiteiten van bekroonde topkoks in uw eigen keuken. Niet minder dan 92 chef-koks van gerenommeerde restaurants uit 13 landen tekenen voor deze bijzondere verzameling recepten.
In de reeks 'Eurodélices' ontvouwt zich een fascinerend panorama van de gastronomische cultuur van het Avondland, waaronder ook de heerlijkste koude voorgerechten. Of het nu oesters in kaviaargelei betreft, artisjoktaart of gazpacho, bij de recepten uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland zal iedereen wat van zijn gading kunnen vinden; van Griekse antipasti tot Franse visterrines. En daarbij worden liefhebbers van technisch ingewikkelde receptuur evenzeer op hun wenken bediend als de vrienden van de traditionele keuken.
De in Eurodélices - Koude voorgerechten verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden. Eet smakelijk!
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Bindwijze overig |
Categorie | |