Vlees, wild en gevogelte

Vlees, wild en gevogelte

Met zijn meer dan 150 recepten voor vlees, wild en gevogelte, is dit boek een ontdekkingsreis door het culinaire Europa en brengt het uitgelezen specialiteiten van bekroonde topkoks in uw eigen keuken. Niet minder dan 94 chef-koks van gerenommeerde toprestaurants uit 14 landen tekenen voor deze bijzondere verzameling recepten.
In de reeks Eurodélices ontvouwt zich een fascinerend panorama van de gastronomische cultuur van de Oude Wereld, waaronder ook de heerlijkste Europese recepten voor vlees, wild en gevogelte. Of het nu lamsfilet in een kruidenjasje, reerug met truffel, of gevuld mesthoen op Baskische wijze betreft, onder de recepten uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland zal iedereen wat van zijn gading kunnen vinden - licht verteerbaar, meer of minder gekruid, hartig, of echte winterkost.
De in Eurodélices - VLEES, WILD & GEVOGELTE verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden.

Auteur | 93 topkoks uit binnen- en buitenland
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie |

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783829009485
Boekomslag voor ISBN: 9783829009478
Boekomslag voor ISBN: 9783829009492
Boekomslag voor ISBN: 9783829009508
Boekomslag voor ISBN: 9789059167728
Boekomslag voor ISBN: 9789021557540


Boekn ©