EURODELICES: GEBAK
Met meer dan 150 recepten voor gebak presenteert dit boek de zoete lekkernijen van de Europese patisserie en brengt de uitgelezen tafelgenoegens van voortreffelijke topgastronomie bij u thuis. Voor deze bijzondere verzameling hebben 16 gerenommeerde chef-koks uit 8 verschillende landen een bijdrage geleverd.
Zo ontstond een boeiend overzicht van de culinaire cultuur op het europese continent waarin de mooiste gebakspecialiteiten van Europa bijeengebracht zijn. Van sacherparfait met aardbeien, christmaspudding tot amandeuskoekjes, de culinaire creaties uit Italië, Frankrijk, Benelux, Spanje, Zwitserland, Groot-Brittannië, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland bieden elk wat wils voor velerlei gelegenheden - van licht en fruitig tot romig en zoet. Bovendien is er niet alleen aan degenen gedacht die een mooie rijke taart op prijs stellen, ook de fijnproever die aan caloriearme gerechten de voorkeur geeft, komt aan zijn trekken.
De in Eurodélices - GEBAK verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden.
Zo ontstond een boeiend overzicht van de culinaire cultuur op het europese continent waarin de mooiste gebakspecialiteiten van Europa bijeengebracht zijn. Van sacherparfait met aardbeien, christmaspudding tot amandeuskoekjes, de culinaire creaties uit Italië, Frankrijk, Benelux, Spanje, Zwitserland, Groot-Brittannië, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland bieden elk wat wils voor velerlei gelegenheden - van licht en fruitig tot romig en zoet. Bovendien is er niet alleen aan degenen gedacht die een mooie rijke taart op prijs stellen, ook de fijnproever die aan caloriearme gerechten de voorkeur geeft, komt aan zijn trekken.
De in Eurodélices - GEBAK verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden.
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |