Warme Voorgerechten

Warme Voorgerechten

In dit deel van Eurodélices maakt u aan de hand van zo'n 150 recepten voor warme voorgerechten een rondreis door het gastronomisch zo veelzijdige Europa. In dit unieke kookboek zijn speciaal uitgekozen recepten van niet minder dan 81 topkoks uit 13 landen bij elkaar gebracht, waarbij u ook kennis maakt met diverse regionale specialiteiten.
In de reeks Eurodélices ontvouwt zich een fascinerend panorama van de gastronomische cultuur van het Avondland, dat de heerlijkste warme voorgerechten verenigt. Of het nu polenta met ricotta betreft, amandel-roomsoep of Brussels lof met ganzenlever - bij de recepten uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland zal iedereen wat van zijn gading kunnen vinden; van de eetlust opwekkende soepen tot voedzame visgerechten. We treffen simpele, snelle gerechten aan, maar evengoed de meest geraffineerde tafelgeneugten.
De in Eurodélices - WARME VOORGERECHTEN verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden.


Auteur |
Taal | Nederlands
Type | Bindwijze overig
Categorie |

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783829009478
Boekomslag voor ISBN: 9783833134876
Boekomslag voor ISBN: 9783833111624
Boekomslag voor ISBN: 9783829009492
Boekomslag voor ISBN: 9789066118843
Boekomslag voor ISBN: 9789066112810


Boekn ©