Europa's chef-koks presenteren - Vis En Zeevruchten

Europa's chef-koks presenteren - Vis En Zeevruchten

Met meer dan 150 recepten voor vis en zeevruchten is dit boek voor fijnproevers een ontdekkingsreis door heel Europa. Het brengt de uitgelezen tafelgenoegens van voortreffelijke topgastronomie bij u thuis. Niet minder dan 92 gerenommeerde chef-koks uit 16 verschillende landen hebben een bijdrage geleverd aan deze bijzondere verzameling.
Zo ontstond een boeiend overzicht van de culinaire cultuur op het Europese continent waarin de mooiste visgerechten van Europa bijeengebracht zijn. Van zeetong met eekhoorntjesbrood, jacobsmosselen naar Kartuizer aard of Provençaalse bouillabaisse, de culinaire creaties uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland bieden elk wat wils, van kruidig en licht tot pikant en voedzaam.
De in Eurodélices - VIS EN ZEEVRUCHTEN verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden.

Auteur | 116 topkoks uit binnen- en buitenland
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783829009515
Boekomslag voor ISBN: 9783833111624
Boekomslag voor ISBN: 9789089898289
Boekomslag voor ISBN: 9783829009492
Boekomslag voor ISBN: 9783829009508
Boekomslag voor ISBN: 9789089249456


Boekn ©