Groenten fermenteren

Groenten fermenteren

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten. Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan. Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!

Auteur | Sam Dewilde
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044749212
Boekomslag voor ISBN: 9789023016335
Boekomslag voor ISBN: 9789089899200
Boekomslag voor ISBN: 9789021562704
Boekomslag voor ISBN: 9789461432162
Boekomslag voor ISBN: 9789045219851


Boekn ©