Koken met karamel

Koken met karamel

Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner.

Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken, staat het boek vol feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, cheesecakemouse en bananentoffeetaart. Maar helemaal bijzonder zijn de vele hartige gerechten. Van rokerige zalm en witloftaartjes tot een stuk camenbert, tjokvol zoete noten. En wat dacht je van een misokaramelsaus bij een portie noedels met gegrild spek?
Koken met karamel is een feestje voor zoetekauwen én liefhebbers van hartig.

Auteur | Constan Heestermans
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789462501454
Boekomslag voor ISBN: 7442915740733
Boekomslag voor ISBN: 9789058974662
Boekomslag voor ISBN: 9789492206435
Boekomslag voor ISBN: 9780470424414
Boekomslag voor ISBN: 9789059566453


Boekn ©