Handboek toffee, karamel, fudge, noga en chocolade zelf maken - kookboek

Handboek toffee, karamel, fudge, noga en chocolade zelf maken - kookboek

In dit boek onthult Sara Aasum Hultberg alle geheimen van de patissier, zodat je thuis de perfecte zelfgemaakte noga, karamel, fudge, toffee en chocoladebrokken kunt serveren.

Maak je eigen toffee en karamel in plaats van snoep uit de winkel. Neem als verjaardagscadeautje heerlijke Franse noga mee en presenteer chocoladetruffels met gekaramelliseerde noten bij de koffie. Maak je ijs helemaal af met witte chocoladebrokken met rood fruit & citroen en zelfgemaakte karamelsaus. Of maak klassieke toffee in een modern jasje. Dit boek bevat recepten voor zowel klassieke als moderne traktaties die gemaakt zijn van boter, suiker, slagroom, chocolade, noten en vruchten - allemaal puur natuur!


Auteur | Sara Aasum Hultberg
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 7442915740719
Boekomslag voor ISBN: 9789462501454
Boekomslag voor ISBN: 9789048314430
Boekomslag voor ISBN: 9789048844401
Boekomslag voor ISBN: 9789048310173
Boekomslag voor ISBN: 9789059209053


Boekn ©