Choco, noga & fudge

Choco, noga & fudge

In dit boek onthult Sara Aasum Hultberg alle geheimen van de patissier, zodat je thuis de perfecte zelfgemaakte noga, karamel, fudge, toffee en chocoladebrokken kunt serveren.

Maak je eigen toffee en karamel in plaats van snoep uit de winkel. Neem als verjaardagscadeautje heerlijke Franse noga mee en presenteer chocoladetruffels met gekaramelliseerde noten bij de koffie. Maak je ijs helemaal af met witte chocoladebrokken met rood fruit & citroen en zelfgemaakte karamelsaus. Of maak klassieke toffee in een modern jasje. Dit boek bevat recepten voor zowel klassieke als moderne traktaties die gemaakt zijn van boter, suiker, slagroom, chocolade, noten en vruchten - allemaal puur natuur!

Auteur | Sara Aasum Hultberg
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 7442915740733
Boekomslag voor ISBN: 9781592538102
Boekomslag voor ISBN: 9789461431141
Boekomslag voor ISBN: 9789492206497
Boekomslag voor ISBN: 9789048302994
Boekomslag voor ISBN: 9780470424414


Boekn ©