Sergio kookt - Van a tot z

Sergio kookt - Van a tot z

Sergio kookt is een driedelige boekenreeks met recepten van Sergio Herman, chef-kok van restaurant Oud Sluis. Sergio kookt met zijn lievelingsproducten van A tot Z. Naast recepten geeft Sergio veel tips over hoe je de producten moet aankopen, bewaren en verwerken in de keuken.
deel 1: van aardappel tot fazant
deel 2: van gember tot noot
deel 3: van oester tot zeetong
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Auteur | Sergio Herman
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789490028336
Boekomslag voor ISBN: 9789490028350
Boekomslag voor ISBN: 9789490028343
Boekomslag voor ISBN: 9789490028817
Boekomslag voor ISBN: 9789038811420
Boekomslag voor ISBN: 9789038809878


Boekn ©