Sergio kookt 2 - Van gember tot noot
Deel 2: van gember tot noot
gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.
''Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan.''
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.
''Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan.''
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
Auteur | | Sergio Herman |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |