Sergio kookt 2 - Van gember tot noot

Sergio kookt 2 - Van gember tot noot

Deel 2: van gember tot noot
gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.
''Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan.''
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Auteur | Sergio Herman
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789490028336
Boekomslag voor ISBN: 9789490028350
Boekomslag voor ISBN: 9789490028282
Boekomslag voor ISBN: 9789490028367
Boekomslag voor ISBN: 9789490028299
Boekomslag voor ISBN: 9789048862283


Boekn ©