Sergio kookt 1 - Van aardappel tot fazant

Sergio kookt 1 - Van aardappel tot fazant

Deel 1: van aardappel tot fazant
aardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.
''Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes.''
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Auteur | Sergio Herman
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789490028343
Boekomslag voor ISBN: 9789490028367
Boekomslag voor ISBN: 9789038811420
Boekomslag voor ISBN: 9789490028350
Boekomslag voor ISBN: 9789490028299
Boekomslag voor ISBN: 9789490028282


Boekn ©