Sergio kookt 3 - Van oester tot zeetong

Sergio kookt 3 - Van oester tot zeetong

Deel 3: van oester tot zeetong
oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong.
''Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek van scheermesjes kort gebakken in de schelp. Of wat denk je van oesters in shisovinaigrette en rammenas?''
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Auteur | Sergio Herman
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401481137
Boekomslag voor ISBN: 9789038811420
Boekomslag voor ISBN: 9789490028336
Boekomslag voor ISBN: 9789490028343
Boekomslag voor ISBN: 1230005251735
Boekomslag voor ISBN: 9789490028367


Boekn ©