Atelier Confiserie

Atelier Confiserie

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen...

Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? 'Atelier Confiserie' geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.

Auteur | Yasmin Othman
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781592538102
Boekomslag voor ISBN: 9789048302994
Boekomslag voor ISBN: 9780470424414
Boekomslag voor ISBN: 9789492821218
Boekomslag voor ISBN: 9789401488624
Boekomslag voor ISBN: 9789058267627


Boekn ©